Rovaniemeltä matka suuntasi Ranualle, yllätys yllätys eläinpuistoon. Tämä oli uusi kokemus koko perheelle, ja siksi odotettu! Etukäteen kuvittelimme, että lapset ovat aivan innoissaan eläimistä, etenkin jääkarhusta, mutta ei. Poikia kiinnosti eniten jäätelökioski ja leikkipaikka! Saavuimme paikalle hyvissä ajoin, joten näimme karhujen ruokinnat ja aika hyvin myöskin muut eläimet. Äidin ja isän mielestä vuorisusi oli ehkä se kiinnostavin. Toki jääkarhutkin olivat hienoja, ja hämmästyttävän leikkisiä! Niitä oli ihan kiva seurata ilman ruokintaakin. Mutta lasten mielestä parasta antia paikassa olivat tosiaan leikkipuisto ja jäätelö. 

Leikkipuisto olikin ihan mukava, se oli jaettu useampaan alueeseen, jotka muodostivat jonkunlaisen satupolun. Oli peiliä, tunnelia, mökkiä ja rengasliukua. Lapset olisivat viihtyneet täällä pidempäänkin, mutta vanhempia ajoi eteenpäin tieto siitä, ettei seuraavan yön majapaikasta ollut tietoa. 

ARVIOINNIT (otsikoista suorat linkit kohteiden kotisivuille):

Ranuan eläinpuisto

Kiva kohde koko perheelle, hyvä leikkipaikka. Koska kaikki reitit oli katettu, myös vaunuilla helposti saavutettava kohde. Suosittelen!

20170620-_T4A8235_muokattu.jpg

kuva: http://www.ranuazoo.com/