Kun kotona oli tehty pakolliset nurmikonleikkaukset ja pyykkihuollot yms., jatkettiin 7.7. aamulla seuraavan paikkaan. Se oli Porvoo, josta napattiin mukaan karavaanarikaverit, ja sitten ajeltiin kahdella jättivaunulla peräkanaa Saloon. Alunperin suunnitelmana oli mennä Hankoon, mutta siellä oli juuri regatta, joten pienten lasten kanssa päätimme skipata tämän. Ja pienen suunnittelun jälkeen suuntasimme siis Salon rannoille. Tännekin saavuttiin vasta illansuussa (koska matkalla oli niin paljon kaikkea). Vuohensaaren leirintäalueesta lisää alla.

Salossa viihdyttiin kaikkiaan kaksi yötä. Molempien karavaanien miehet+osa lapsista kävivät yhden päivän pelaamassa golfia, ja me naiset+osa lapsista kiertelimme Salon kirpputoreja. Tavarataivaita! Kaikenlaista pientä kivaa tarttui mukaan, kuten yleensäkin kun pääsen Salon kirppareille. Tuttuja paikkoja aiemmilta reissuilta, joten on jo vakipaikat missä tulee käytyä. Meidän perhettä alkoi ehkä vähän jo reissuväsymys painaa, viihdyimme hyvin vaunulla emmekä kaivanneet kovin ihmeellisiä juttuja. Isolla porukalla laitettiin ruokaa, syötiin ja juotiin hyvin, lapset leikkivät alueen leikkipaikalla (saimme vaunuille paikat ihan siitä vierestä) ja oltiin vaan. 

Äitien ja lasten kaupunkikierroksella käytiin myös torilla sekä todella kivassa pizzeriassa. Jos haluatte äidit lapsinenne saada superhyvää palvelua, menkää ravintola Istanbul Kebapiin! Kyllä kuulkaa pidettiin äitejä kuin kukkia kämmenellä, ja lapsia lahjottiin tikkareilla... Taas jaksoi kiertää vähän lisää, kun sai tankata täällä. Ja ruokakin oli hyvää, ja sitä todellakin oli riittävästi.

Vuohensaaren leirintäalue

Ihan kiva leirintäalue kapean tien päässä, saaressa. Paljon porukkaa. Respassa sijaitseva kahvila veti paljon asiakkaita. Alueella oli myös kesäteatteri, joka varmaan osaltaan vaikutti terassin vetovoimaan. Lasten leikkipaikka oli perus, hyvin ne muksut siellä viihtyivät. Majoituskustannukset meiltä 58€.

Kirppis Aarresaari

Nimensä veroinen, täältä tulee aina löydettyä aarteita! En ole muistaakseni koskaan poistunut ostamatta jotain. Kiva, siisti, kahvila. Käykää ehdottomasti jos liikutte Salossa ja kirpparit kiinnostavat! Täältä saa myös kaikenlaista vanhaa tavaraa ja antiikkia sekä kalusteitakin.

EkoCenter

Toinen tavarataivat, eli Salon kierrätyskeskus. Paaaaljon kaikkea. Hyvää, huonoa, halpaa ja kallista. Lattiasta kattoon.

Salo Golf

Joo. Kenttä on. Olemassa. Kuulemma hyvä. Miehet tykkäsivät.