Tämä oli päiväkeikka kokoonpanolla äiti, pojat ja hoitaja. Lapset saivat tarrataulunsa täyteen, joten luvassa oli jokakesäinen keikka Tykkimäkeen Kouvolaan. Tykkimäki on yksi suosikkikohteistamme, jossa on käyty joka kesä joko ilman vaunua tai vaunun kanssa. Tänä kesänä siis ilman. 

Päivän valitsimme sen mukaan, että koululaiset ovat jo koulussa ja huvipuisto kuitenkin auki koko päivän. Näin välttäisimme ruuhkat. Ja tämä toimikin melko hyvin. Ehdimme kiertää lähes kaikki laitteet ja huvitukset ennen kuin laitteisiin alkoi kertyä jonoja. Ihmettelimme ihmistulvaa ja selvisi, että illalla Tykkimäen lavalla esiintyisi Robin! Jaha. Ensimmäiset fanit olivat kuulemma yöpyneet huvipuiston porttien ulkopuolella, ja siirtyneet sieltä suoraan lavan reunaan keikkaa odottamaan. Mikäs siinä. Me keskityimme huvituksiin, ja tämän kesän suosikkeja olivat FlowPark (jossa äitikin konttasi legginsit puhki polvista) ja vesiliu'ut. Ilma oli kerrankin poutainen (yleensä aina sataa kun olemme täällä) joten kesä kuivasi sen minkä kastelikin! 

Kotimatkalla syömään pysähdytiin Utin ABC:llä, koska ei jaksettu lähteä keskustaan etsimään jotain tasokkaampaa ruokapaikkaa. Ruoka oli ihan jees, ja oli koko päivän huvipuistossa riehumisen jälkeen oli helpottavaa tietää olevansa jo lähempänä kotia.

Ehdottomasti suositellaan sekä huvipuistoa että Aquaparkia kaikille lapsiperheille! Myös vesipuiston vieressä oleva leirintäalue kerää meiltä kehut. Siitä pääsee suoraan huvituksiin kävellen, alue on siisti, väljä ja hyvin hoidettu. Ja yllätys yllätys, Kouvolassa kyllä riittää tekemistä myös sadepäivien varalle. Joten visiitille Kouvolaan vaan!