Me olemme ihan tavallinen nelihenkinen perhe. Lapset, molemmat poikia, syntyneet vuosina 2012 ja 2013, nyt siis 4- ja 5-vuotiaat. Vanhemmat molemmat työssäkäyviä, toinen päätoiminen yrittäjä ja toinen sivutoiminen. Meillä on aina ollut eläimiä, nyt on harvinainen tilanne kun pihassa on vain kaksi kauramopoa ja kissa tallissa, eikä yhtään koiraa joka kaipaisi hoitajaa reissujen ajan! Itseni tuntien tämä tilanne tulee muuttumaan ja perheeseen tulee taas koira.

Koska päivät ovat välillä arkisin pitkiä, tulee vapaalla tehtyä kaikenlaisia reissuja irtiottojen merkeissä. Välillä vähän kauemmas, mutta usein päiväretkiä ihan lähelle. Kiitos äidin joustavien työaikojen, reissuja on mahdollista tehdä kesäisin 4 kuukautta ja talvellakin arkisin. Isä on tiukemmin töissä kiinni, joten koko perheen voimin lomaillaan viikonloppuisin ja isän lomien aikana. Haaveilemme jatkuvasti ulkomaanmatkoista, mutta koskaan emme onnistu löytämään aikaa näille reissuille. Tämän hetken ykköskohteet ulkomailla olisivat Australia ja Puola. Puola on tarkoitus ottaa haltuun ensi keväänä pidennetyn viikonlopun merkeissä, ilman lapsia. Australia sitten joskus kun on mahdollisuus ottaa pitkät vapaat ja olla matkalla monta viikkoa... Molemmat vanhemmat matkustavat viikottain myös töiden takia, välillä myös ulkomaille, mutta näitä matkoja ei täällä blogissa käydä läpi (ellei ole jotain ihan poikkeuksellista). 

Reissut tehdään pääasiassa siis kotimaassa, ja pääasiassa asuntovaunulla. Vaunusta tulee ihan oma juttunsa. Jonkin verran tehdään matkoja myös julkisilla, enimmäkseen pepun alla on kuitenkin oma auto, jolla on hyvä suihkia välillä nopeastikin päätettyihin extempore-reissuihin lähistölle.