Mitähän sitä Nokiasta kertoisi? Vettä satoi ja tekemistä oli vähän, joten viihdyimme hyvin vaunulla. Perille saavuttiin iltasella, joten ensimmäisenä päivänä ei mitään ihmeellistä. Päivä nr. 2 vietettiin kavereiden kanssa Edenin kylpylässä, ja seuraavana aamuna suunnattiin sateessa kotimatkalle. 

Karavaanareita ehkä voi kiinnostaa, että Pirkkalassa on avattu uusi BestCaravanin toimipiste. Me kävimme testaamassa kohteen varaamalla vaunulle pesun. Homma hoitui firman painepesuireilla ja pesuaineilla, ja ylpeät omistajat itse tekivät työn. Siis vaunun omistajat. Vaunu olikin järkyttävän likainen, eipä sitä ollut edes ajatellut reissun aikana. Pesuainetta ja vettä kului, mutta kyllä kiilsi vaunukin reippaan puunauksen jälkeen! Lapsistakin oli kivaa lutrata vesien kanssa. Pesuhalli oli tilava, ja pesu sujui helposti harjojen, painepesureiden ja siirreltävien tikkaiden avulla. Olisi mieli tehnyt pestä samalla autokin! Pesu ei edes ollut kovin kallis, mutta enpä tullut kirjanneeksi hintaa mihinkään enkä tietenkään enää muista sitä.

Viinikanniemen leirintäalue

Jep. Mainostaa itseään 5:n tähden paikkana, mutta ei todellakaan ole sitä. Lasten leikkipaikka oli surkeassa kunnossa ja osittain jopa vaarallinen rikkoutuneiden osien vuoksi. Huoltorakennukset ihan ok ja siistejä, mutta en minä tälle kyllä viittä tähteä antaisi. Palvelukaan ei ollut sieltä parhaimmasta päästä. Täällä nyt oltiin kun ei vaihtoehtojakaan ollut, mutta ei kyllä olla ihan heti menossa uudelleen. Kustannus 34,90€/yö sähköllä, ilman mitään extroja. Not worth it.

Eden

Yksi päivä meni mukavasti Edenissä lutratessa. Meillä oli tosi kivaa! Lapset nauttivat vauvasta isompiin poikiin. Saunoja oli monelaisia jokaiseen makuun, ja allasosaston baari palveli hyvin. Rankan "uimisen" jälkeen meille maistuivat hyvin yläkerran ravintolan ruuat ja juomat. Liput meiltä 56€. 

BestCaravan Pirkkala

Kannattaa piipahtaa. Pihassa myös matkaparkki, joka ei välttämättä kalpene yhtään Viinikanniemen leirintäalueelle. Jos ei ohi kulkeva iso tie haittaa.