Kesän viimeinen vaunumatka tehtiin Kotkan Santalahteen. Tämä paikka oli meille uusi tuttavuus, mutta tuttavien kovasti kehuma. Ja ihan kivaksi se osoittautui! Alue oli siisti ja hyvin hoidettu, huoltotilat hyvät. Miinusta saunan sijainnista, oli aika kaukana varsinaisesta alueesta. Lasten oli täällä hyvä harjoitella potkulautailua, olimme poikkeuksellisesti jättäneet pyörät kotiin. Ja vaikka reissukohde valittiin sääennusteen perusteella, emme kuitenkaan säilyneet ihan kuivina. Vettä tuli ja välillä myös ukkonen riehui. 

Aikaa vietimme vaunulla, leirintäalueen leikkipaikalla lasten kanssa, saunomalla, uimalla ja kiertelemällä Kotkan keskustaa. Kävimme kauppakeskus Pasaatissa, Maretariumissa ja Sapokassa. Pettymyksen meille tuottivat paikalliset ravintolat, jotka sunnuntaisin avasivat ovensa vasta klo 12 tai myöhemmin (jos eivät olleet kiinni). Niinpä koukkasimme kaupan kautta vaunulle kokkaamaan lounaan. Sapokka on hieno ja näkemisen arvoinen, Maretarium ehkä hienoinen pettymys. En oikein tiedä, mitä me odotimme, mutta jotenkin tuntui, että emme saaneet ihan kaikkea sitä mitä ehkä halusimme. Kohde on aika pieni, ja lapsia kalat eivät jaksaneet kovin pitkään kiinnostaa. Onpahan nyt käyty. Vellamo jätettiin suosiolla välistä. 

Tänne voisi mennä toistekin, hyvässä seurassa ja paremmilla ilmoilla! Mies innoistui aivan leirintäalueen vieressä sijaitsevasta golfkentästä ja sovimmekin, että tehdään joku kerta golf-reissu sopivassa seurassa. Isännät golfaa, emännät nauttii lastenhoitovuorosta. Tai jotain. =)