Raumalta matka kulki pienien mutkien myötä Kankaanpäähän, ja siellä SFC-alueelle. Kuninkaanlähde oli meille ihan uusi tuttavuus, mutta varmasti mennään toistekin. Vaikka alue oli iso ja väkeä paljon, kaikki toimi hyvin. Alueen ehdoton vetonaula oli maauimala. Uimalan yhteydessä olivat saunat ja suihkut, jotka olivat koko päivän leiriläisten käytettävissä. Huoltorakennukset olivat hienot ja siistit ja niitä oli riittävästi. Maauimalassa viihdyttiin kaikkina päivinä heti aukeamisesta lähtien, etenkin vesiliukumäki oli hitti lasten mielestä. Lapsille oli kaikenkaikkiaan paljon tekemistä ja tietäähän sen, että kun lapset viihtyvät, niin myös aikuiset viihtyvät. 

Illalla paisteltiin kodassa elävällä tulella tikkupullia ja tikkusämpylöitä, kuunneltiin musiikkia ja ihan vain oltiin. Tämä teki meidän perheelle tosi hyvää. Jälleen kerran olisimme voineet viihtyä pidempäänkin paikallaan, mutta reissu alkoi lähestyä loppuaan ja meillä oli seuraavan kaveriporukan kanssa sovittu treffit Nokialle. Joten jälleen kerran karavaani kasaan ja tien päälle.

Suosittelemme Kuninkaanlähdettä karavaanareille lämpimästi. Tänne oli kiva tulla, ja kaikki ikäpolvet vauvasta vaariin on huomioitu. Majoitushintakin on kohdillaan, SFC-kortilla 20€/vrk + sähkö 3€/vrk.